Over Ons

Mijn Trouwfilm

Nadat ik in 2015 Berg Films had opgericht, wat zich voornamelijk focust op bedrijfsfilms en commercials, werd ik regelmatig gevraagd voor bruiloften. Dit vond ik ontzettend leuk! Zo is Mijn Trouwfilm ontstaan.

Mijn doel is om een fantastische film neer te zetten zonder teveel nadruk op mijzelf te leggen tijdens de dag. Ik werk dan ook onopvallend, misschien vind je het de eerste paar minuten nog wel spannend dat ik er ben maar daarna ben je mij al snel vergeten.

Filmen is echt mijn passie en als ik dan de mooie liefdesverhalen kan vertellen is het helemaal compleet. Het unieke gevoel van elke bruiloft zorgt er voor dat het nooit gaat vervelen. Elk bruidspaar weet mij dan stiekem ook wel te raken met prachtige geloftes, mooie verhalen van familie en vrienden en de liefde voor elkaar.

Mocht ik zelf niet beschikbaar zijn tijdens jullie dag heb ik een groot netwerk van videografen om mij heen die regelmatig voor Mijn Trouwfilm werken. Zo heb je gegarandeerd een mooie video van jullie dag.

Zelf ben ik nog niet getrouwd, maar heb wel een hele lieve vriend en wij wonen al 5 jaar samen in Rotterdam. Naast filmen ben ik fanatiek voetbalster en houd ik van (sci-fi) series kijken en musicals bezoeken. 

Zou je graag eerst kennis willen maken voordat je een beslissing neemt? Je mag altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. 

Groetjes,
Nicole

Unieke films

De kracht van Mijn Trouwfilm is onze cinematische stijl van filmen. Wij leggen niet zomaar jullie dag vast, maar doen dit met professionele camera en audio apparatuur. We hebben een goed oog voor details en weten de juiste momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. 

Daarnaast overleggen we altijd goed met de bruidsparen hoe wij jullie dag gaan vast leggen. De een wil graag zijn eigen gang gaan, het andere bruidspaar heeft soms wat aanwijzingen nodig voor het perfecte shot. Tijdens de dag zelf zijn we onopvallend maar altijd dichtbij om de mooiste momenten vast te leggen. 

Bekijk onze films
Neem contact op