Over Ons

Mijn Trouwfilm

In 2015 ben ik begonnen met het maken van trouwfilms. Eerst voor vrienden en familie, maar nu leg ik door heel het land (en soms erbuiten) de mooiste bruiloften vast! Dit doe ik op een onopvallende manier. Ik ben rustig, bemoei me niet teveel met jullie dag en film wat er om mij heen gebeurd. 

Mijn doel is dan ook om een fantastische film neer te zetten zonder teveel nadruk op mijzelf te leggen tijdens de dag. Misschien vind je het de eerste paar minuten nog wel spannend om een camera op je gericht te hebben, maar al snel ben je mij vergeten en geniet je van je heerlijke dag!

Filmen is echt mijn passie en als ik dan de mooie liefdesverhalen kan vertellen is het helemaal compleet. Het unieke gevoel van elke bruiloft zorgt er voor dat het nooit gaat vervelen. Elk bruidspaar weet mij dan stiekem ook wel te raken met prachtige geloftes, mooie verhalen van familie en vrienden en de liefde voor elkaar.

Mocht ik zelf niet beschikbaar zijn tijdens jullie dag heb ik een groot netwerk van videografen om mij heen die regelmatig voor Mijn Trouwfilm werken. Zo heb je gegarandeerd een mooie video van jullie dag.

Ik woon samen met mijn man in Mijnsheerenland een klein dorpje onder Rotterdam. Naast filmen ben ik fanatiek voetbalster en houd ik van (sci-fi) series kijken en musicals bezoeken. 

Wil je zeker weten dat er een match is? Je mag altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. 

Groetjes,
Nicole

Unieke films

De kracht van Mijn Trouwfilm is onze cinematische stijl van filmen. Wij leggen niet zomaar jullie dag vast, maar doen dit met professionele camera en audio apparatuur. We hebben een goed oog voor details en weten de juiste momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. 

Daarnaast overleggen we altijd goed met de bruidsparen hoe wij jullie dag gaan vast leggen. De een wil graag zijn eigen gang gaan, het andere bruidspaar heeft soms wat aanwijzingen nodig voor het perfecte shot. Tijdens de dag zelf zijn we onopvallend maar altijd dichtbij om de mooiste momenten vast te leggen. 

Bekijk onze films
Neem contact op