Impressies

Benieuwd naar onze films?

Een greep uit ons portfolio

Michael & Manon

Pakket: Clip

Bij Buitenplaats Beeckestijn is het prachtige huwelijk van Michael & Manon voltrokken. Een heerlijk ongedwongen sfeer en zelfs al zat het weer niet altijd mee, waren ze het zonnetje in huis op deze fantastische dag! Met pakket Clip kreeg iedereen een goed beeld van de dag. De perfecte lengte video om te delen met vrienden en familie die vanwege deze lastige tijd niet aanwezig mochten zijn op de mooiste dag. 

Jolien & Jan-Willem

Pakket: Cinema

Ergens aan de rand van Nederland in Zeeland lag deze prachtlocatie. Een camping waar iedereen terecht kon, een oude schuur en een mooie oude boom waarde ceremonie onder zou plaatsvinden. Met mooie aankleding, inspirerende en lieve verhalen van familie en vrienden en geloftes die menig mens in tranen achterliet was dit huwelijk een pareltje. 

Mireille & Dean

Pakket: Clip

Wat een heerlijke bruiloft met heerlijke kids! In het centrum van Utrecht heb ik de bruiloft van Mireille & Dean vastgelegd. De dag was romantisch met een tikje speels, wat wil je nog meer! Ik was er vanaf het aankleden tot het diner, zo heb ik een mooie impressie kunnen maken van de hele dag. Een echte herinnering om nog vele jaren van te kunnen genieten.

Chantal & Arno

Pakket: Cinema (korte variant)

Toen Chantal en Arno vroegen of ik ook 6 uur lang kon komen filmen maar wel de geloftes wilde opnemen twijfelde ik geen moment. Elk bruidspaar heeft zijn eigen dag en eigen wensen en Mijn Trouwfilm wilt daarin flexibel zijn. Het huwelijk vond plaats in Ouddorp, een mooi plekje aan zee. Wat er voor mij uitsprong tijdens dit huwelijk was niet alleen de liefde voor elkaar maar ook voor- en van familie en vrienden. 

Nicole & Ricky

Pakket: Cinema

De fantastische trouwerij van Nicole & Ricky. Allebei super relaxed en hechten veel waarde aan een gezonde dosis humor. Een Cinematische film maar niet met de zware lading die je tegenwoordig in die stijl tegen komt. Uniek concept en super tof om uit te voeren.

Froukje & Matthijs

Pakket: Clip

Op een super klein en schattig eiland aan de rand van Amsterdam hebben Froukje en Matthijs elkaar het ja-woord gegeven. Helaas was het door het weer niet mogelijk om buiten de ceremonie te doen dus is die verplaatst naar een bunker. Geen probleem voor ons, onze camera’s kunnen goed omgaan met weinig ligt en wij zorgen dat elke locatie mooi op beeld staat! Daarnaast heerlijk gegeten en gefeest bij Hangar. Al met al een hele gezellige bruiloft op pracht locaties! 

Suzanne & Frank

Pakket: Cinema

In Zeeland hebben Suzanne & Frank elkaar het ja-woord gegeven. Naast het feit dat dit een schitterende locatie is was het ook nog eens heerlijk weer en heeft iedereen ontzettend genoten van de dag. Bij deze cinemafilm wilde we tranen (van geluk) afwisselen met wat humor. Doordat we met 2 videografen aanwezig waren hebben we zowel de geloftes als de reactie van de partner kunnen vastleggen, een mooie toevoeging aan de film die ze nog velen jaren zullen terug kijken. 

Manon & Rob

Pakket: Clip

De bruiloft van Manon en Rob was onvergetelijk maar vooral lekker relaxed. Het bruidspaar wilde dat iedereen ging genieten van de dag, en dat is zeker gelukt! Wij hebben deze film dan ook feel good gemaakt als reflectie van hoe de dag was. 

Ook jullie bruiloft op film?

Vraag offerte aan